Startsiden
Nettbutikk
Postkorttema
Forum for samlere
Rekvisita for utleie
Film fra butikken
Send e-post

POSTKORTETS DAG 4. MAI 2013Åpning ved Aleksander Eivind Kallevik. Dette var tredje gangen Aleksander åpnet Postkortets Dag.

Så startet postkortets dag kl 11. Den første kunden var som de to foregående gangene Runar Slåttsveen fra Kongsberg. Dermed fikk han nummer en av de nummererte postkortene, også som sist. Runar er den ivrigste samleren hos Bærre Lækkert. Han samler postkort fra Kongsberg og Buskerud.Postkort av Egil Torin Næsheim som ble signert og delt ut til de 100 første besøkende. Egil Torin Næsheim hadde egen stand og signerte egne postkort. Han hadde ogsà utstilling og salg av akvareller, som er originalbildene til hans postkort.

Her er Elsie Kristin Bjørkvold med Egil Torin Næsheim. Elsie er storsamler av signaturer og autografer, og har som et artig samleområde Eiffeltårnet.

Tom Bloch-Nakkerud og Lars Frode Larsen. Bloch-Nakkerud hadde egen stand på Postkortets Dag. Begge er velkjente forfattere, blant annet lagde de sammen postkortboken "Hilsen fra Kristiania," fra 1990.

Jan Roger Birkelund studerer kortene på Bloch-Nakkeruds stand. Jan Roger er storsamler av postkort fra Notodden og Rjukan, og har blant annet laget boken "Rjukanbanen 100 år."Nutta Haraldsen til høyre fikk sin interesse for postkort etter besøk hos Bærre Lækkert. Hun jobbet der med postkortdokumentasjon i et par års tid.

En av landets største Elvis samlere, Niels Nikolay Moe. Alt som er relatert til Elvis er av interesse, postkort, plater, plakater etc.
Innehaver av Bærre Lækkert og arrangør av Postkortets Dag Johan Kallevik sammen med dagens hedersgjest, postkortkunstneren Egil Torin Næsheim.To postkortsamlere som ivrig blar i postkortkassene til Bærre Lækkert.

Ivrige postkortsamlere studerer postkort.Johan Kallevik og Egil Torin Næsheim.Vi takker de besøkende på Postkortets Dag 2013 og ønsker
velkommen tilbake på Postkortetes Dag lørdag 10. mai 2014.
Enerett: Bærre Lækkert