Startsiden
Nettbutikk
Noter
Postkorttema
Forum for samlere
Rekvisita for utleie
Film fra butikken
Send e-post

Bærre Lækkert er en antikk- og samlerbutikk med postkort som hovedområde. Vi har mer enn 500 000 gamle og nye postkort til salgs, og vi kjøper stadig inn flere. Se vår postkort temaliste. Vi lager også plakater og digitale kopier av postkort eller fotografier du kan finne hos oss, eller du kan bringe dine egne fotografier. Det er også mulig å låne postkort og andre produkter til prosjekter istedet for å kjøpe, og vi leier ut rekvisita til filmproduksjon m.m. Se vår rekvisitaliste. I tillegg forsøker vi å bygge opp en forumside for postkortsamlere hvor du kan stille spørsmål om postkort, sette inn annonser for kjøp og salg eller lese artikler relatert til postkortsamling.

Vi har også et stort utvalg av historiske foto, bøker, lp-plater, mynter, sølvtøy, frimerker, glansbilder, tegneserier, pins, gamle kart m.m. Vi har blant annet tusenvis av billige, brukte bøker i alle sjangere samt et stort utvalg av eldre lokalhistorie bøker, polarbøker, kokebøker samt bøker som er svært gamle.

Et lite utvalg av vårt sortiment er tilgjengelig i vår nettbutikk. Vi tar imidlertid forbehold om at varer i nettbutikken allerede kan være solgt i vår ordinære butikk.

Vi kjøper stadig inn nye varer. Har du gamle postkort eller andre antikvariske ting vi pleier å ha i vårt sortiment, kan du komme til oss og få en uforpliktende verdivurdering. Ønsker du å selge, vil vi garantert gi deg en god pris. Er du dårlig til beins kan vi komme hjem til deg.

Obs! Vi har tidligere deltatt på messer, men vil ikke gjøre det fremover.

NYHETER


500 postkort av Jenny NystrømBrev fra en norsk fange i konsentrasjonsleiren Sachenhausen under 2. verdenskrig. Se bilde...
En mengde eksemplarer av bladet LIFE fra slutten av 40-tallet og frem til 60-tallet.Flotte, håndkolorerte gamle noter fra 1800-tallet.


VÅR BUTIKK I OSLO

Video fra Bærre Lækkert

Vent til video er nedlastet eller

klikk for å avbryte

PLAKATER OG KOPIKORT

Vi skanner bilder fra postkort og fotografier og skriver dem ut på fotopapir eller lerretspapair i ønsket størrelse. Du kan velge bildemotiver fra vårt utvalg av postkort og fotografier eller bringe dine egne bilder. Vi kan også sende bilder på CD eller over internett. I tillegg kan vi tilby montering av bilder på plate.


Prisliste

StørrelsePapirPris
A6(10x15 cm)fotopapir75
A4(30x42 cm)fotopapir100
A3(30x42 cm)fotopapir150
A3+(33x48 cm)fotopapir175
A4(21x30 cm)lerret150
A3+(33x48 cm)lerret250
A2(42x60 cm)lerret500
A1(60x84 cm)lerret700


Montering på plate:

A3+100
A2100
A1150

Skannet A4 side: kr 75LENKER

Se våre annonser på

left

JUNE FRIMÄRKEN